Vaske.

Til Køkken & Bad

Sort silgranit vask

Stål vask

kbh3

Håndvask til badeværelset

ROMA badeværelse med terrazo vask - eldeco

Klippegrå silgranit vask

marmorline_vejle_invita_3107_V1-1

Håndvask til badeværelset

Rund køkkenvask

Kategorier

Køkkenvaske og vaske til badeværelset
- Find specialdesignede vaske her

Det er meget muligt, at de opgaver og tidspunkter, hvor man tager en køkkenvask eller vask på badeværelset i brug, er kedelige og trivielle. Det behøver ikke betyde, at man ikke kan gøre sig umage i at finde en flot vask, der smelter sammen med resten af køkkenet eller badeværelsets stil.

Hos Eldeco kan vi tilbyde et hav af vaske, som alle er kendetegnet ved, at de er designet med fokus på både funktionalitet og æstetik, og så er de nemme at rengøre og vedligeholde. Vi kan assistere med valg af både køkkenvask og vask til badeværelset ud fra hvad I ønsker.

Vask til badeværelset

En vask til badeværelset kunne med fordel være en vask støbt i marmor. Her får du en elegant vask med gelcoat-overflade, som er velegnet badeværelsesbordplader. De kan fås i både blanke eller silkematte overflader, og de giver badeværelset et let og minimalistisk udtryk. Marmoren er tilgængelig i både klassisk hvid, støvet grå eller blå, hvid grå eller hvid beige. Ydermere findes der modeller som er enten bordmonterede, vægmonterede, støbte i bordplader, og så finder du også søjlevaske.

Køkkenvask

Køkkenvaskene er støbt i klassisk stål, som er yderst praktisk i forbindelse med opvask, da stål tåler meget. De findes i mange forskellige størrelser og kan derfor tilpasses alle køkkentyper. De kan være firkantede og runde.

Kantede og runde, lyse og mørke, blanke og matte – vi har samlet alt på ét og samme sted. Vores opgave hos Eldeco består hovedsagligt i at være kundens højre hånd, når de skal vælge, hvordan deres hjem skal se ud. Noget så enkelt og almindeligt som en køkkenvask eller vask til badeværelset kræver tilvalg, men bestemt også fravalg – og der er masser at vælge ud fra.

Vi har samlet alle de muligheder, du potentielt kunne få brug for at overveje i dit valg af køkkenvask eller vask til badet.

Fælles for alle vores vaske er, at vi kan tilbyde dem til den rette pris.