Spejle.

Til Badeværelset

Spejl med LED

Lille spejl

Stort spejl med lys foroven

Skagen spejl med LED

Forskellige spejle

Anderledes spejl

Kategorier

Sæt prikken over i’et på badeværelset med det rigtige spejl

Det eneste, der skal se godt ud, er ikke kun dit spejlbillede – det er også selve spejlet. Hvorfor ikke gøre sig umage med at finde det helt rigtige spejl? Et spejl er ikke kun en firkant med den ene funktion, at man skal kunne spejle sig i den. Det er ved spejlet, morgenen starter med diverse morgenrutiner, såsom smukkesering og barbering, og det er her, aftenen slutter med tandbørstning.

Hvis du vil være sikker på, at makeuppen er lagt rigtigt, og barberingen er tilstrækkelig tæt samtidig med, at spejlet i sig selv spiller en æstetisk rolle i badeværelsets design, så finder vi sammen det rigtige spejl til dine behov. Ønsker du eksempelvis, at spejlet har indbygget lys, så du kan se alting lidt klarere? Eller drømmer du om et endnu mere funktionelt, men smukt skab med spejl på lågen? Så klarer vi også den – til den helt rigtige pris.

Afspejl din personlige stil

Vores leverandør af spejle finder du her, hvor du kan se de muligheder, som du får ved at samarbejde med Eldeco. Alle tænkelige modeller, former, størrelser, designs med alle tænkelige funktioner er samlet her. Du finder uden tvivl netop dét spejl, der vil se rigtigt ud på dit badeværelse og give det specifikke og unikke udtryk, som vi hjælper dig med at skabe.

Du kan også se et udvalg af tilbehør til spejlene, som eksempelvis lamper, hvis du ikke ønsker indbygget lys i spejlet. Det giver dig mulighed for at give designet et endnu mere enestående præg. Fælles for alle modellerne er, at der er kredset ekstra meget for det æstetiske og moderne look, som vil klæde alle badeværelser.

Find det rigtige spejl til badeværelset med Eldeco. Lad os hjælpe dig med at lade dit badeværelse afspejle din personlige stil.