Inspirationsmateriale

Find jeres skydedøre her.

Udnyt pladsen med skydedøre i alverdens designs

Skydedøre er en genial genvej til at få mere plads til opbevaring, og hvor skydedørene heller ikke selv kræver pladsen. De skydes til siden, og du behøver derfor ikke beregne pladsen til døren med i rummet. Ydermere fås skydedøre i mange forskellige materialer, modeller, designs og farver, end du troede var muligt. Markedet for skydedøre er stort, men vi har overblikket for dig.

Hos Eldeco kan du få hjælp til at finde den skydedør, der passer til dit behov. Det gælder både rent praktisk, men selvfølgelig også i forhold til designet. Noget så almindeligt som døre skal også kunne passe ind i boligens æstetiske udtryk, og de kan gøre enormt meget for rummet. Hvis altså man vælger den rigtige dør.

Vi kender til mulighederne på markedet

Skydedøre har naturligvis en funktionalitet i sig selv og som en del af et garderobeskab eller skab til opbevaring. Vi forhandler skydedøre, som udover dette også ligner kunstværker. Der ligger utrolig meget design og tanke bag disse skydedøre. Med os som samarbejdspartner, også når det blot gælder ét enkelt møbel, får du meget mere end blot funktionen. Her kan du se et udvalg af de skydedøre, som vi forhandler.

Der er mulighed for at få skydedøre, der er tilpasset bestemte mål alt efter din bolig og behov. Ikke mindst kan du også være helt sikker på at finde noget, der passer til dine ønsker. Der er noget for enhver smag, og det er uanset, om du er til det klassiske, det nordiske, det minimalistiske, eller om du eksempelvis kunne ønske dig et spejl i selve døren.

Her er der tænkt på det hele, og vi hjælper dig med at finde frem til den løsning, du måske ikke engang vidste, du gik og manglede. Kontakt Eldeco og hør mere om de fordele, skydedøre fører med sig.