eldecos butik i slagelse med mange ideer til inventar

Historien starter her

Om Eldeco.

Eldeco startede som et ønske om, ganske enkelt, at kunne gøre det nemmere for den enkelte person at få opfyldt sine boligdrømme. Vi gør det enkelt og overskueligt at få idéer ned på papiret. Så det kan blive til et konkret design, der er til at forholde sig til.

Det kan være du selv har en masse idéer til, hvordan du vil have det derhjemme. Det kan også være, at dit udgangspunkt er et blankt lærred. Hvor vi sammen skal forsøge at finde frem til det motiv, du kunne tænke dig. Vi tager udgangspunkt i der, hvor du er, og så arbejder vi os frem til et design. Hvorefter vi også hjælper med opmåling og montering af det hele. Du kan kort sagt have lige præcis den grad af indflydelse på projektet, som du ønsker.

Vores værdier hos Eldeco

Vores værdier er i højeste grad baseret på et godt og gensidigt samarbejde med vores kunder hver især. Vi tror fuldt og fast på, at samtale og god kommunikation er det første skridt på vejen til det bedste resultat for begge parter. Vi nyder at høre om vores kunders visioner og designønsker for deres bolig. En bolig kan være så mange forskellige ting og have så mange forskellige æstetiske udtryk. Du er med til at vælge og vrage, så vi kan garantere dig dit drømmedesign.

Få jeres ønsker til rummene opfyldt

Der er rigelig med muligheder derude for at kunne sammensætte badeværelset, køkkenet, bryggerset, og så videre. Lige som du vil have det – én låge ad gangen. Det kan være alt fra enkeltvarer som en skydedør eller opbevaringskasser, såvel som et helt nyt og specialdesignet køkken, som du ikke lige finder andre steder.

Med til Eldecos historie hører også, at vores montører har mange års erfaring blandt sig, og at de ved, hvad de gør. I forhold til alle vores kunder er det vigtigt for os, at vi snakker alt igennem. Men det er mindst ligeså vigtigt, at hver og én af vores medarbejdere har styr på opgaven, uanset hvad denne måtte indbefatte.  

Velkommen til Eldeco – vi håber på at høre fra dig og glæder os til et godt samarbejde.

Vores team.

Vores indretningskonsulenter er erfarne og trives med at hjælpe jer. Sammen finder vi det design, farvetema og de finesser som passer til jeres drømme rum.

Afspil video