Inspirationsmateriale

Find nyeste trends indenfor markiser.

markise der kan trækkes ud - eldeco

Få balance mellem skygge og sol med nye markiser

Om det er på arbejde, hjemme eller ude i byen, er markiser nødvendige når solen skinner. At sidde i et rum der ikke kan ventileres ordentligt pga. solvarme har vi alle prøvet. Få sat markiser op, så problemet forsvinder.

Selvom solskin er skønt, er det heller ikke ensbetydende med, at solskin lige i øjnene altid er lige fedt. I ny og næ har man brug for at trække stikket ud, læne sig tilbage og køle af i skyggen. Med nye markiser kan du opnå begge dele. Slik sol, når det passer dig, og ønsker du at skygge for solen, er det her markiser til huset kommer ind i billedet.

Markiser til erhverv eller altaner

Udover markiser til huse, forhandler vi dem også til altan og til erhverv. For dig som kunde hos Eldeco, betyder det ganske enkelt, at du hos os både får kvalitet og kvantitet i den mængde, der passer dit behov. Vores udvalg af markiser er udviklet af materialer i den bedste kvalitet. De dækker også over et bredt spektrum i forhold til forskellige modeller og designs.

Vi vejleder og monterer

Hvis du mangler inspiration til nye markiser. Eller du leder efter noget helt bestemt til eksempelvis erhverv eller til altanen, så lad os om den opgave. Hos Eldeco tager vi hånd om din opgave fra start til slut. Uanset hvad dit behov er. Det behøver ikke være særlig kompliceret, at finde ny afblænding til din virksomhed. Vi står klar med råd og vejledning som det første.

Tag en snak med os om, hvad vi kan gøre for dig. Det er helt uforpligtende. Du får mulighed for, i samarbejde med dygtige medarbejdere, at skræddersy den perfekte løsning til dine ønsker. Vi gør en dyd ud af at hjælpe alle vores kunder godt på vej, gennem den jungle, som boligindretning og byggemarkeder nogle gange kan være.

Nye markiser til altan, hus eller erhverv kan fås i alle mulige afskygninger. Lad dig inspirere af vores udvalg her, og lad os om at guide dig den rette vej. Vi monterer naturligvis også dine nye markiser.

Vores
referencer