Inspirationsmateriale

Find inspiration til badeværelset.

Opfyld din drøm om nyt badeværelse med inspiration fra Eldeco

Lad Eldeco inspirere dig. Hvis du har et ønske om at forny dit badeværelse, enten med enkeltdele eller med en fuld renovering af alt fra badekar til spejl, så lad blot os om opgaven. Måske har du selv nogle specifikke ønsker og krav til dit badeværelse, eller måske er du tom for idéer og inspiration.

Vi tager en snak med dig om dine ønsker til et nyt badeværelse, og med udgangspunkt i det, finder vi frem til materialer, farver og modeller, som passer til dine behov. Det er helt uforpligtende at få en snak med os, og vi giver dig en 3D-tegning med på vejen, så designet bliver konkret og håndgribeligt. Vi kan bidrage med idéer og badeværelsesinspiration i den grad, det passer dig. Vi tager os også af opmåling og monteringen af selve delene.

Hos os finder du de smukkeste badekar til ren afslapning

Blandt vores leverandører af forskelligt interiør til badeværelset, finder du kun de bedste udpluk fra markedet. Vi sørger naturligvis for at kunne tilbyde vores kunder kvalitetsvarer, hvor materialer, design og funktionalitet er i fokus. Hos Eldeco har vi samlet det flotteste og bedste håndværk, som repræsenterer de nyeste trends. Med vores hjælp, kan du derfor altid vide dig sikker på at være opdateret på interiørfronten.

Mangler du et kæmpe badekar til bare at flyde i efter en lang arbejdsdag, så kender vi til mulighederne og kan give dig det bedste tilbud. Vores producenter af badeværelsesdele og tilbehør til badeværelset strækker sig over mange forskellige æstetiske udtryk. Vi er stolte af at være forhandler af produktserier fra Dansani, som specialiserer sig i indretning til badeværelser.

Vi har undersøgt markedet for de bedste løsninger, der findes, så du ikke behøver selv at få overblikket. Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud på dit nye badeværelse.