Armatur.

Til køkken & Bad

Højt armatur til køkken

f5eae5302ce5d35d4c2127245a8bb15f_f139

Væg armatur til badet

Armatur til vask i køkken

Armatur til badeværelse

Dino sort vandhane til kkken - eldeco

Armatur til køkken

IkNewform El-X armatur til badevrelset - Eldeco

Armatur til badet

Kategorier

Vi hjælper med valg af armatur til køkken og bad

Hos Eldeco får du altid et godt tilbud, når du samarbejder med os, om valg og beslutninger i forbindelse med boligindretning. Når det kommer til vandhaner til både køkken og bad, er vi altid friske på at hjælpe dig med at finde frem til det, du søger.

Du kan eksempelvis stille dig selv følgende spørgsmål: Hvad kræver du af dit armatur? Hvilke funktioner skal det have, og hvordan skal det se ud? Vi hjælper med at få besvaret disse spørgsmål og efterfølgende finde frem til den model, der opfylder dine krav.

Armatur til køkken

Hvis du er en af de mennesker, der bruger mange timer i sit køkken, får det stor betydning i dagligdagens hvor praktisk armaturet er. Det er bestemt væsentligt også at lægge vægt på den vandhane der skal være i dit køkken. Her findes der et væld af muligheder, både i forhold til modeller, materiale og farver. Vi tilbyder armatur til køkkenet i både børstet messing, sort metal, børstet kobber og de mere klassiske valg som for eksempel børstet eller blankt rustfrit stål. Du finder runde og kantede modeller, såvel som sæbedispensere, der kan integreres i vasken.

Armatur til bad

Armatur til badet findes om muligt i endnu flere varianter, og der er dermed flere muligheder for at give dit badeværelse en unik æstetik, som udtrykker din personlige smag endnu mere specifikt. Her er der vandhaner, der er designet i pangfarver såsom limegrøn, citrongul, kaffebrun og selvfølgelig hvid og sort. Der findes også mat sort, blank og børstet messing på tværs af mange forskellige modeller, som både er høje og lave, lange og korte.

Producenter af armaturer

Producenter af armaturer findes der også mange af i sagens natur, men vi har sørget for at udvælge de bedste, for at kunne give vores kunder flest mulige designs at vælge imellem. På denne side kan du selv lade dig inspirere af vandhaner i alverdens former og farver. Måske mangler du haner, som er berøringsfrit med sensor, for at gøre livet lige lidt lettere?